Η Kρι Kρι δημιουργεί το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας.
Δύο νέα καταστήματα chillbox, στο Παρίσι και στο Άμστερνταμ, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τις προηγούμενες ημέρες.
Ο καταξιωμένος σεφ πατισιέ συνεργάζεται με τη Nestlé Professional, και δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα σε επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé.
Νέος κύκλος σεμιναρίων διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής Sugarworld - PME Arts & crafts.
Οι λάτρεις των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ δημιούργησαν με βάση τα αγαπημένα μπισκότα, στο διαγωνισμό συνταγών ζαχαροπλαστικής της εταιρείας.