Σοκολάτα και ξερό ψωμί!
Τρουφάκια, σοκολατίνες, κρέμες, μους, γκανάς και σοκολατάκια βήμα-βήμα για να γίνετε εξπέρ.
Το δοκιμάσαμε πρώτη φορά πέρυσι τον Νοέμβριο, το συνεχίζουμε και φέτος· βγάζουμε ένα ακόμη «μαύρο» τεύχος… Μην πάει ο νους σας στο κακό. Στη ζαχαροπλαστική το μαύρο είναι συνώνυμο της χαράς, γιατί παραπέμπει ευθέως στην σοκολάτα. Αυτό λοιπόν το τεύχος είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου σε αυτήν.
Φτιάχνουμε τρουφάκια, προφιτερόλ, σοκολατίνες, μαρκίζ, πατέ, τούρτα Σεντ Εμιλιόν, σοκολατάκια γεμιστά και ό,τι άλλο λαχταράει η ψυχή σας. Ακόμη, δοκιμάζουμε ελβετικές λιχουδιές με σοκολάτα γάλακτος, σκαρώνουμε σοκολατογλυκά για πιτσιρίκια και παντρεύουμε τη σοκολάτα με πορτοκάλι. 152 σελίδες και 50 συνταγές που θα σας κρατήσουν απασχολημένους όλο το χειμώνα.
Το τεύχος κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα, μόνο με 4€. Σπεύσατε, γιατί θα γίνει συλλεκτικό.
Α! Και μην ξεχάσετε πως αυτόν το μήνα οι «Γλυκές ιστορίες» ζητούν τη γνώμη σας για να γίνουν ακόμα καλύτερες. Απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το περιοδικό, συμμετέχετε αυτόματα σε κλήρωση με δώρο τρία μίξερ Kitchen Aid. Πατήστε εδώ.