Νέα σειρά τυριών από το τυροκομείο Παππά
Το τυροκομείο των Δημήτρη και Κωνσταντίνου Παππά, που πέρυσι βραβεύτηκε με βραβείο ποιότητας από το Γαστρονόμο, μετά το πολύ νόστιμο πρόβειο τυρί ωριμασμένο σε πάστα από τσιμένι που κυκλοφόρησε προ ολίγου καιρού, πρόκειται λίαν συντόμως να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά από τυριά ωριμασμένα σε άλλες, πολύ ενδιαφέρουσες αρωματικές πάστες. Όπως μας ενημέρωσε ο Αλέξανδρος Γιώτης, που εμπνεύστηκε τους μυρωδάτους συνδυασμούς και παρότρυνε τους τυροκόμους να τους εφαρμόσουν, θα κυκλοφορήσουν τυριά με περγαμόντο, με πορτοκάλι και με κράνα. Αναμένουμε τα νέα προϊόντα με ζωηρό ενδιαφέρον.
(0)
Σχολιάστε