Γλυκόξινη πιπερόσαλτσα
Ένα μικρό μικρό βαζάκι σαν αυτό εδώ, μπορεί να κρύβει τόση γεύση; Να που μπορεί. Εμ, σάλτσα πιπεριάς είναι αυτή, πόσο έξω να πέσει κανείς; Βάλε και το κρεμμύδι που δίνει τη γλύκα του, βάλε και το ξίδι, που ανεβάζει την οξύτητα του συνόλου, βάλε και λίγη ζάχαρη και αλάτι που κρατάνε το «ίσο» και μπαλαντζάρουν τις γευστικές αντιθέσεις, και έχεις μια σάλτσα με την οποία μπορείς να κάνεις θαύματα. Ας πούμε, μπορείς να την σερβίρεις σε μπολάκι μαζί με παξιμάδια ή κριτσίνια ή ψωμάκι, στην αρχή του γεύματος. Ή να την αναμείξεις με φέτα και κασέρι και να φτιάξεις πρωτότυπες φλογέρες και τυροπιτάκια. Ή να την ανακατέψεις με γιαούρτι και να φτιάξεις ένα δροσερό ντιπ· να την αλείψεις σε ψητό· να εμπλουτίσεις σάλτσες για μακαρόνια και πιλάφια. Θέλετε κι άλλα;
4.60 για 225 γρ μόνο???