Φρέσκα τσίλι made in Greece
Πριν από ένα χρόνο ο καλλιεργητής Γιώργος Μπαντουβάκης μάς είχε στείλει για δοκιμή τις εξωτικές ποικιλίες τσίλι πιπεριών χαλαπένιος και χαμπανέρος, που καλλιεργεί σε ιδιόκτητες εκτάσεις στη Λιχάδα Ευβοίας και στη Σταμάτα Αττικής. Η ετυμηγορία ήταν θετική, καθότι, πέρα από την έντονη «καυστικότητα», υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το άρωμα και τη γεύση στην οικογένεια των τσίλι.
Προσφάτως είδαμε μετά χαράς τους κόπους των προσπαθειών του να φιγουράρουν σε σκαφάκια στα σούπερ μάρκετ ΑΒ, συγκεκριμένα τις χαλαπένιος, και μια συσκευασία με ανάμεικτες (τέλειες οι λεμονίζουσες lemon drop). Οι λάτρεις των καυτερών γεύσεων θα τις λατρέψουν.
(0)
Σχολιάστε