Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.
Το τεύχος 39 των Γλυκών Ιστοριών πιο ανοιξιάτικο από ποτέ!
Ανοιξιάτικες τούρτες και τάρτες, προφιτερόλ, μους σοκολάτας, ραβανί με κρέμα, πασχαλινά κουλουράκια και φλαούνες για το γιορτινό τραπέζι και πολλά ακόμη γλυκά! Στα περίπτερα την Παρασκευή 28/3 μόνο με 4€.
Ταλαντούχοι, έμπειροι ζαχαροπλάστες, αναγνωρισμένοι στο χώρο τους, αναλαμβάνουν να μας μάθουν όλα τα μυστικά τους για να φτιάχνουμε τα καλύτερα γλυκά.
Η συντάκτρια του αμερικάνικου περιοδικού γαστρονομίας «Bon Appétit», Danielle Walsh, βλέποντας τις συλλογές ρούχων για το χειμώνα του '15 που παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη παρατήρησε πως ορισμένα σύνολα θυμίζουν γλυκά από το αρχείο του περιοδικού.
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.
Στις Γλυκές Ιστορίες Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου