Όνομα μέλους: Kalymnos10
Έγινε μέλος στις: 08.08.2012
Έχει κάνει 1 σχόλιο
Έχει αξιολογήσει 1 φορά
με μέσο όρο βαθμολογίας 1
Όνομα μέλους: Kalymnos10
Έγινε μέλος στις: 08.08.2012
Έχει κάνει 1 σχόλιο
Έχει αξιολογήσει 1 φορά
με μέσο όρο βαθμολογίας 1
Το μελι που μπαινει;; ( ρολό ή σαλτσα μουσταρδας) Γιατι οπως παρουσιαζεται φαινεται σαν να μπαινει στον κιμα .
Διαδικασία Γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα δαμάσκηνα με το γιαούρτι, σκεπάζουμε το μπολ και...
Διαδικασία Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε τα ποδαράκια από τα μανιτάρια και τα...
Διαδικασία Σε μια βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε τα 40 ml ελαιόλαδο και τις μελιτζάνες. Προσθέτουμε το κρεμμύδι...
Διαδικασία Κόβουμε τις ρόγες του σταφυλιού στη μέση, αν είναι μεγάλες. Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρόκα, το λάδι, το...
Διαδικασία Βράζουμε τα σπαγκέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα...
Μία από τις πιο ωραίες επιχειρηματικές ιδέες που ακούσαμε τελευταία είναι αυτή των ζαχαροπλαστείων L'atelier...
Διαδικασία Βάζουμε τα φασόλια σε μια κατσαρόλα με άφθονο κρύο νερό και τη δάφνη και τα βάζουμε σε δυνατή...
Διαδικασία Βάζουμε το γάλα και τη ζάχαρη άχνη στο μπρίκι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας....
Διαδικασία Σάλτσα μουστάρδας: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι και διατηρούμε τη σάλτσα σκεπασμένη στο...
Σχόλια (2)Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog