Όνομα μέλους: agpallis
Έγινε μέλος στις: 16.04.2012
Έχει κάνει 1 σχόλιο
Έχει αξιολογήσει 8 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 3.75
Όνομα μέλους: agpallis
Έγινε μέλος στις: 16.04.2012
Έχει κάνει 1 σχόλιο
Έχει αξιολογήσει 8 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 3.75
Εξαιρετικό. Το απολαύσαμε στο μπαλκόνι μας παρέα με μια ρετσίνα
Διαδικασία Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ή το σησαμέλαιο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για μισό...
ΔιαδικασίαΤυλίγουμε το ψαρονέφρι σε διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 40 - 50 λεπτά, ώστε να...
Σχόλια (1)Διαδικασία Βάζουμε την πιπεριά, το αγγούρι, τις ελιές, την ντομάτα και τη ρίγανη σε ένα μεγάλο μπολ....
Διαδικασία Βράζουμε το σπαγκέτι αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σάλτσα: Εν τω μεταξύ,...
ΔιαδικασίαΣάλτσα: Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 40 ml ελαιολάδου και σοτάρουμε...
Διαδικασία Αν δεν έχουμε μεγάλο τηγάνι, θα κάνουμε τη διαδικασία σε δύο δόσεις μοιράζοντας στα δύο τα υλικά. ...
ΔιαδικασίαΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C. Σε μια μεγάλη γάστρα ή σε μεγάλο ταψί ρίχνουμε το κρασί και...
Διαδικασία Σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε για 2 -...
Σχόλια (4)Διαδικασία Βάζουμε το κρέας σε ένα πιάτο, το αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να...
Διαδικασία Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το τζίντζερ, το κάρι και το...
Σχόλια (2)Διαδικασία Ξεπλένουμε τα φασόλια και τα βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε 1 λίτρο νερό (όχι...
Σχόλια (1)Διαδικασία Αλατοπιπερώνουμε τα ψαρονέφρια. Σ’ ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο...
Διαδικασία Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά του κιμά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Μπορούμε να κάνουμε το...
Σχόλια (1)Διαδικασία Σε μια μέτρια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για 1...
Διαδικασία Κεμπάπ: Σε ένα βαθύ μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τα κεμπάπ και με βρεγμένες τις παλάμες μας...
Διαδικασία Τις σκελίδες σκόρδου τις αφήνουμε ακαθάριστες, ολόκληρες (αν θέλουμε πιο ήπιο το άρωμα του...
Σχόλια (2)Διαδικασία Πιέζουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι ώστε να «ανοίξουν» και να απλώσουν λίγο. Βάζουμε...
Σχόλια (1)Διαδικασία Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για μισή ώρα. ...
Διαδικασία Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Μόλις...
Διαδικασία Κρέμα σκόρδου: Ξεφλουδίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, τις κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε (αν...
Διαδικασία Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά το κρέας. Με τη μύτη ενός μικρού κοφτερού μαχαιριού κάνουμε τρύπες...
Διαδικασία Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το δεντρολίβανο και το μαϊντανό και το...
Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σάλτσα: Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο...
Διαδικασία Φακές: Πλένουμε καλά τις φακές και τις αφήνουμε να στραγγίσουν σε ένα σουρωτήρι. Βάζουμε σε μια...
Σχόλια (2)Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog