Όνομα μέλους: angelos
Έγινε μέλος στις: 27.01.2011
Έχει κάνει 3 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 7 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 5
Όνομα: Άγγελος
Επώνυμο: Ρέντουλας
Όνομα μέλους: angelos
Έγινε μέλος στις: 27.01.2011
Έχει κάνει 3 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 7 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 5
Όνομα: Άγγελος
Επώνυμο: Ρέντουλας
Πείτε μας ποιο θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο ελληνικό τυρί μαζί με τον τόπο προέλευσής του και τον παραγωγό του, αν τον γνωρίζετε.
Καλησπέρα Ιφιγένεια. Θα την ψήσεις σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς (το γράφουμε στην αρχή της συνταγής) σε ένα από τα χαμηλά ράφια ώστε να ψηθεί καλά από κάτω μέσα στο σύντομο χρόνο ψησίματος. Αν χρειαστεί, θα την ψήσεις και λίγο παραπάνω.
τυχερός ο 2ος (ή τελικά και 3ος) που έφαγε το ριζότο σου, κορίτσι...
Ο ιταλικής καταγωγής Massimo Gammacurta είναι φωτογράφος με έδρα τη Ν.Υόρκη και το Lolli-POP είναι το τελευταίο του project....
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog