Όνομα μέλους: dteloni
Έγινε μέλος στις: 16.10.2012
Έχει κάνει 14 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 82 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 4.8170731707317
Όνομα μέλους: dteloni
Έγινε μέλος στις: 16.10.2012
Έχει κάνει 14 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 82 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 4.8170731707317
Καλή ανάπαυση! Μεγάλη η απώλεια!
Είναι ωραία αυτή η συνταγή αλλά νομίζω πως το σπανάκι μετά από όλες αυτές τις διαδικασίες, φτάνει στο πιάτο χωρίς θρεπτικά συστατικά.
Τέλεια σαλάτα!!!
Ωραία η συνταγή, φέρνει στο πιάτο μας διαφορετικά ωραία γεύση. Και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Έχω όμως την αίσθηση ότι η ποσότητα των υλικών της σάλτσας, είναι ανεπαρκής για 1/2 κ. φασόλια..
Ενδιαφέρουσες οι οδηγίες.- Ως προς τα "διαφορετικά" γεμιστά της Βόρειας Ελλάδας, θυμάμαι πως στα φοιτητικά μου χρόνια στην Θεσσαλονίκη, έστελναν από την Βέροια οι γονείς φίλων συμφοιτητών μου, γεμιστά με κιμά, μαγειρεμένα στην κατσαρόλα στα οποία είχαν ρίξει στο τέλος, αυγολέμονο!!! Αξέχαστα ωραία!!!!
Η συνταγή δείχνει πως το αποτέλεσμα, σε ανταμείβει για τον χρόνο που θα καταναλώσεις. Σίγουρα πρόκειται για πλήρες, υγιεινό και εύγευστο πιάτο!!!
Φαίνεται πολύ ωραίο γλυκάκι, που δεν σε λιγώνει. Εύκολη συνταγή, προσαρμοσμένη στον λιγοστό χρόνο της εργαζόμενης .Νομίζω πως θα γίνει το εμβληματικό μου γλυκό!!!!
Πω πω νόστιμες συνταγές!!!!! Δεν ξέρεις ποιά να προτιμήσεις!!!!!
Σημαντικές για την υγεία και γενικότερα την καλή λειτουργία του οργανισμού, οι πληροφορίες.
Εξαιρετική ισορροπία γεύσεων . Επίσης δεν μας στερεί την γεύση του σκόρδου, χωρίς να δημιουργεί...κοινωνικά προβλήματα .... Το έκανα και έγινε ανάρπαστο.
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες για εξειδικευμένο αντικείμενο, σε επίπεδο λιανικής πώλησης.
Ωραία εύκολη συνταγή...
Πολύ νόστιμη και υγιεινή η συνταγή με ραφινάτη γεύση !!!!!!!!
Δεν είναι απλά "κάπως βάρβαρη" η τεχνική της παραγωγής του. Είναι απόλυτα φρικτή. ´Οσο φρικτή θα την αισθανόμασταν αν την εφάρμοζαν σε εμάς. Γιαυτό το λόγο ποτέ δεν επιλέγω αυτό το έδεσμα.
Διαδικασία Κεφτεδάκια: Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, 1 κοφτή κουτ. σούπας αλάτι, πιπέρι, το...
Σχόλια (1)Ενα ψέκασµα από φρέσκο χυµό λεµονιού στις µπριζόλες, µια ιδέα οξύτητας στα καπνιστά ψαράκια,...
Πρόκειται για τις κλασικές χαρακτές ελιές Καλαµών, που εδώ ενισχύονται γευστικά είτε µε το άρωµα του...
Διαδικασία Πλένουμε πολύ καλά τον μπακαλιάρο για να φύγει το αλάτι και τον βάζουμε σε λεκάνη με μπόλικο νερό....
Σχόλια (1)Το καλό παντοπωλείο της Αγ. Παρασκευής µετακόµισε προσφάτως σε νέο χώρο, µόλις 200 µέτρα από το...
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog