συνηθισμενη συνταγη μαγειρεματος στον αχνο ,εκτος των υλικων αυτων . αν θελουμε να γευτουμε και το φαγητο μας να γινει με περισσοτεπα λαχανικα μπορουμε να προσθεσουμε κατα προτιμηση πολυ ψιλες φετες καροτο .πιπεργια πρασινη και κοκκινη αλλαακομη και ροδελες ψιλες κρεμυδι εκτος βεβαια του πρασου . τα πολλα λαχανικα με τα αρωματα τους δινουν αλλη γευση
συνηθισμενη συνταγη μαγειρεματος στον αχνο ,εκτος των υλικων αυτων . αν θελουμε να γευτουμε και το φαγητο μας να γινει με περισσοτεπα λαχανικα μπορουμε να προσθεσουμε κατα προτιμηση πολυ ψιλες φετες καροτο .πιπεργια πρασινη και κοκκινη αλλαακομη και ροδελες ψιλες κρεμυδι εκτος βεβαια του πρασου . τα πολλα λαχανικα με τα αρωματα τους δινουν αλλη γευση
στα υλικα που αναφερθηκαν νομιζω οτι απαραιτητο ειναι και μια μικρη μποσοτητα λεμονιου το κανει περισοτερο ευγευστο
Για να προσθέσετε ένα άρθρο στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου.
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog