Ξεκίνησα με μεγάλη όρεξη να φτιάξω τη λαγάνα - μιας και πάντα γκρινιάζουμε ότι σε κανέναν φούρνο δε βρίσκεις πια κανονική λαγάνα - και ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες. Απογοητεύτηκα όμως γιατί το αποτέλεσμα ήταν ένα ναι μεν πλακέ, αλλά μάλλον άνοστο, ψωμί που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές καλές λαγάνες... Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά το δικό μου το ψωμί που φτιάχνω, χωρίς καθόλου ζύμωμα, κάθε εβδομάδα, είναι πολύ πιο νόστιμο (ευτυχώς!). Μήπως τελικά φταίει που δεν ψήθηκε σε ξυλόφουρνο;
Ξεκίνησα με μεγάλη όρεξη να φτιάξω τη λαγάνα - μιας και πάντα γκρινιάζουμε ότι σε κανέναν φούρνο δε βρίσκεις πια κανονική λαγάνα - και ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες. Απογοητεύτηκα όμως γιατί το αποτέλεσμα ήταν ένα ναι μεν πλακέ, αλλά μάλλον άνοστο, ψωμί που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές καλές λαγάνες... Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά το δικό μου το ψωμί που φτιάχνω, χωρίς καθόλου ζύμωμα, κάθε εβδομάδα, είναι πολύ πιο νόστιμο (ευτυχώς!). Μήπως τελικά φταίει που δεν ψήθηκε σε ξυλόφουρνο;
Για να προσθέσετε ένα άρθρο στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου.
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog