«Ρίχνουμε στο σκεύος τη μαρινάδα, φροντίζοντας το υγρό να μην ακουμπά τη σχάρα και το κρέας»
Δεδομένου ὅτι ἡ σχάρα ἀπὸ κληματόβεργες ἀκουμπᾶ στὸν πυθμένα τοῦ μαστέλου ἤ τῆς γάστρας, εἶναι ἀπολύτως ἀδύνατον «τ0 υγρὸ να μην ακουμπά τη σχάρα». Ὁπότε, ἡ συνταγὴ πρέπει νὰ ἐννοεῖ ὅτι τὸ ὑγρο δὲν θὰ πρέπει νὰ ἀκουμπᾶ μόνον τὸ κρέας.
«Ρίχνουμε στο σκεύος τη μαρινάδα, φροντίζοντας το υγρό να μην ακουμπά τη σχάρα και το κρέας» Δεδομένου ὅτι ἡ σχάρα ἀπὸ κληματόβεργες ἀκουμπᾶ στὸν πυθμένα τοῦ μαστέλου ἤ τῆς γάστρας, εἶναι ἀπολύτως ἀδύνατον «τ0 υγρὸ να μην ακουμπά τη σχάρα». Ὁπότε, ἡ συνταγὴ πρέπει νὰ ἐννοεῖ ὅτι τὸ ὑγρο δὲν θὰ πρέπει νὰ ἀκουμπᾶ μόνον τὸ κρέας.
Για να προσθέσετε ένα άρθρο στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου.
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog