18.10.2011 11:30 μεταξύ 2 σχολίων tin eftiaxa xthes to brady kai itan katapliktiki!!!! metaniosa pou den ebala ta dipla ylika :( na prostheso oti sto fryganizmeno psomaki tha einai oreo na einai san broysketes me ladi skordo kai ntomata @ Μια απλή βελουτέ πράσου
Πένες με φρέσκα και αποξηραμένα μανιτάρια 21.03.2012 22:06 | Νένα Ισμυρνόγλου Διαδικασία Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν...
Ομελέτα με σέσκουλα και ξινομυζήθρα 14.03.2012 13:44 | Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη Διαδικασία Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα...
Τοστ με φιλέτο κοτόπουλου, γραβιέρα και μυρωδικά 13.03.2012 10:01 | Νένα Ισμυρνόγλου Διαδικασία Κοτόπουλο: Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε το κοτόπουλο με 4 φλιτζ. τσαγιού νερό, το πιπέρι, το... Σχόλια (1)
Κρεμμυδοτηγανίτες με μυρωδικά 21.02.2012 17:47 | Γαστρονόμος Διαδικασία Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και ανακατεύουμε. Κάνουμε στη μέση μια λακκούβα και... Σχόλια (2)
Σούπα με πατάτα, καρότο και ρίγανη 01.02.2012 19:05 | angelos Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το... Σχόλια (1)
Φιλετίνια από ψαρονέφρι με λιαστές ντομάτες και κρασί 23.11.2011 17:55 | Γαστρονόμος Διαδικασία Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι κατά προτίμηση αντικολλητικό και σοτάρουμε τις φέτες...
Λαχανοσαλάτα με πέστο μαϊντανού 21.11.2011 18:17 | Ντίνα Νικολάου Διαδικασία Βάζουμε το λάχανο σε ένα βαθύ μπολ, το αλατίζουμε ελαφρώς και το αφήνουμε στην άκρη για 15 λεπτά, να...
Σφουγγάτα από την Κύθνο 15.11.2011 21:10 | Εύη Βουτσινά Διαδικασία Βάζουμε το τυρί, τα αυγά, το μυρωδικό και τα 2 κουτ. γλυκού αλεύρι σε μια λεκάνη. Τα...
Σούπα με τραχανά, φέτα και χωριάτικο λουκάνικο 31.10.2011 23:28 | Κλεομένης Ζουρνατζής Διαδικασία Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά 1 λίτρο νερό (ή ζωμό αν έχουμε) μαζί με το γάλα....
Η Βίλα της Γκρέτχεν (Αμβούργο) 31.10.2011 17:50 | angelos Η θέση Το Αμβούργο, όπως το περιγράφει σωστά η φίλη μου η Νάσια, είναι η Βαρκελώνη του βορρά. Είναι -και ας μου...
Σαλάτα με σπανάκι, αχλάδι και ρόδι 27.10.2011 16:01 | Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη Διαδικασία Σε μια μεγάλη λεκάνη ανακατεύουμε με το σύρμα το λάδι, με το λεμόνι, τη μουστάρδα, το ροζ πιπέρι...
Μανιταρόσουπα με πέστο βασιλικού 19.10.2011 11:44 | Κλεομένης Ζουρνατζής Διαδικασία Σε μία φαρδιά και βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και την... Σχόλια (1)
Ατομικές πίτσες με αραβική πίτα 30.03.2011 22:59 | angelos Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, το...
Σούπα με πράσα και πατάτες (Βισυσουάζ) 28.03.2011 11:05 | Αλέξανδρος Γιώτης Διαδικασία Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα πράσα. Τα σοτάρουμε για 4 - 5 λεπτά,... Σχόλια (1)
6 μήνες
tin eftiaxa xthes to brady kai itan katapliktiki!!!! metaniosa pou den ebala ta dipla ylika :( na prostheso oti sto fryganizmeno psomaki tha einai oreo na einai san broysketes me ladi skordo kai ntomata
Διαδικασία Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν...
Διαδικασία Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα...
Διαδικασία Κοτόπουλο: Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε το κοτόπουλο με 4 φλιτζ. τσαγιού νερό, το πιπέρι, το...
Σχόλια (1)Διαδικασία Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και ανακατεύουμε. Κάνουμε στη μέση μια λακκούβα και...
Σχόλια (2)Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το...
Σχόλια (1)Διαδικασία Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι κατά προτίμηση αντικολλητικό και σοτάρουμε τις φέτες...
Διαδικασία Βάζουμε το λάχανο σε ένα βαθύ μπολ, το αλατίζουμε ελαφρώς και το αφήνουμε στην άκρη για 15 λεπτά, να...
Διαδικασία Βάζουμε το τυρί, τα αυγά, το μυρωδικό και τα 2 κουτ. γλυκού αλεύρι σε μια λεκάνη. Τα...
Διαδικασία Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά 1 λίτρο νερό (ή ζωμό αν έχουμε) μαζί με το γάλα....
Η θέση Το Αμβούργο, όπως το περιγράφει σωστά η φίλη μου η Νάσια, είναι η Βαρκελώνη του βορρά. Είναι -και ας μου...
Διαδικασία Σε μια μεγάλη λεκάνη ανακατεύουμε με το σύρμα το λάδι, με το λεμόνι, τη μουστάρδα, το ροζ πιπέρι...
Διαδικασία Σε μία φαρδιά και βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και την...
Σχόλια (1)Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, το...
Διαδικασία Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα πράσα. Τα σοτάρουμε για 4 - 5 λεπτά,...
Σχόλια (1)Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog