Όνομα μέλους: mitsolas
Έγινε μέλος στις: 23.09.2011
Έχει κάνει 5 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 2 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 1.5
Όνομα μέλους: mitsolas
Έγινε μέλος στις: 23.09.2011
Έχει κάνει 5 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 2 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 1.5
Εχω επισκεφτει το π-box δυο φορες, μια στη θεσσαλονικη (8/2012) και μια στο κολωνακι προσφατα με μεγαλη ανυπομονησια επειδη θεωρω τον Χριστοφορο Πεσκια τον κορυφαιο ελληνα σεφ. Και τις δυο φορες "εφαγα τα μουτρα μου" με ενα τραγικο μενου με μακαρονια, "πιτσα" η σαντουιτς και σαλατα. Η δικαιολογια ηταν οτι ειναι καλοκαιρι (σημ. η επισκεψη στην Αθηνα εγινε τελη Απριλιου) η οτι το εστιατοριο λειτουργει μονο για χαρη του ξενοδοχειου και διαφορα αλλα ακυρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω πως γινεται να κρυβεται ο τελειομανης Χ. Πεσκιας πισω απο τετοιο προχειρο προγραμματισμο. Ειδικα στο κολωνακι η εικονα ηταν διαλυσης.
Εξαιρετική σαλάτα. Κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Υπερβολική ποσότητα τα 300 γρ. καπνιστού σολωμού. Το μείγμα βγήκε απαράδεκτα αλμυρό.
Κρέμα γάλακτος στην αματριτσιάνα (έστω και προαιρετικά)???Τι άλλο θα ακούσουμε...
Οι αγγινάρες δεν έδεσαν δυστυχώς ποτέ με τα υπόλοιπα υλικά. Η όξινη και ιδιόμορφη τους γεύση δεν εντάχθηκε ποτέ στο τελικό σύνολο, και συνεπώς φάγαμε ένα απλό ριζότο λαχανικών με αγγιναράκια. Κρίμα γιατί είχα μεγάλες ελπίδες από τη συνταγή και χρησιμοποίησα το acquerello μου. Ίσως μία προσθήκη πέστο κουκουναριού & καρυδιού να βοηθούσε καλύτερα στο να αναδειχθούν τα αρώματα από τα σκέτα κουκουνάρια.
Για να προσθέσετε ένα άρθρο στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου.
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog