Όνομα μέλους: penny
Έγινε μέλος στις: 07.11.2011
Έχει κάνει 3 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 6 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 4.1666666666667
Έτος γέννησης: 1994
Όνομα μέλους: penny
Έγινε μέλος στις: 07.11.2011
Έχει κάνει 3 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 6 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 4.1666666666667
Έτος γέννησης: 1994
Ο κλασικός κορμός που φτιάχνω μόνη μου!
Στην λαϊκή της πλατείας Αττικής,καθε Σάββατο από τον πολύ καλό μου φίλο που είναι παραγωγός με προϊόντα από την Χαλκίδα.Ο πάγκος του είναι γωνία Σωζοπόλεως.Εκτός από ντομάτες παράγει επίσης κολοκυθάκια,μελιτζάνες,αγγούρια,παντζάρια,λάχανα,κουνουπίδια.Τα περισσότερα Σάββατα είμαι και εγω εκεί γιατί μ'αρέσει πολύ η λαϊκή!!
Νομίζω ότι θα είναι νόστιμο και με μπισκότα κανέλας...!
Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, το...
Διαδικασία Γέμιση: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και...
Διαδικασία Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, το ρίγανη, λίγο πιπέρι και την πάπρικα (αν βάλουμε). Σε ένα...
Τα αρώματα μπλέκονται μεθυστικά στον αέρα καθώς τα φρούτα σιγοβράζουν στις κατσαρόλες με τα μπαχάρια και τα...
Ογδόντα με ενενήντα χιλιάδες πρόβατα βόσκουν στις πλαγιές του Ψηλορείτη τα μυριστικά βοτάνια μιας...
Τα «γιουφκά» κατάγονται από την Ανατολική Τουρκία αλλά έχουν εγγραφεί στο τοπικό μητρώο γεύσεων της...
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog