Όνομα μέλους: sirtimid
Έγινε μέλος στις: 30.03.2011
Έχει κάνει 2 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 7 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 4.5714285714286
Δείτε το blog sirtimid cooks του μέλους sirtimid
Όνομα μέλους: sirtimid
Έγινε μέλος στις: 30.03.2011
Έχει κάνει 2 σχόλια
Έχει αξιολογήσει 7 φορές
με μέσο όρο βαθμολογίας 4.5714285714286
Δείτε το blog sirtimid cooks του μέλους sirtimid
καλό
Επισης το ασπραδι του αβγου κανει εξαιρετικη δουλεια ;-)
Το Σιογιόσι-κεν δεν είναι το παλαιότερο κατάστημα του είδους στο Κιότο, αφού ιδρύθηκε ως επιχείρηση τον 15ο...
Διαδικασία Αν αγοράσουμε κατεψυγμένα καλαμάρια, είναι προτιμότερο να πάρουμε αυτά που είναι έτοιμα...
Διαδικασία Από τη σαλάτα που μάς περίσσεψε αφαιρούμε, αν θέλουμε και έχουμε χρησιμοποιήσει, ξηρούς καρπούς...
Διαδικασία Σε ένα μεγάλο μπολ λιώνουμε το κατσικίσιο τυρί με πιρούνι. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σέλερι, το...
Διαδικασία Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι με το αλάτι, το πιπέρι και τη ματζουράνα. Ανακατεύουμε, κάνουμε...
Σχόλια (1)Διαδικασία Φύλλο: Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο και...
Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα παντζάρια, τα...
Ο Βασίλης Ζαµπούνης σπούδασε Αγροτική Οικονοµία στο Οικονοµικό Τµήµα του Πανεπιστηµίου...