29.03.2012 23:44 μεταξύ 2 σχολίων Έχει σημασία το καλαμπόκι που θα βάλεις; Όταν το κάνω στην κατσαρόλα δεν βγαίνει τόσο αφράτο και είναι σαν μπαγιάτικο. Ενώ αυτό των μικροκυμμάτων ειναι πάντα τέλειο...αλλά υποτίθεται όχι τόσο υγιές... @ Ποπ κορν
Έχει σημασία το καλαμπόκι που θα βάλεις; Όταν το κάνω στην κατσαρόλα δεν βγαίνει τόσο αφράτο και είναι σαν μπαγιάτικο. Ενώ αυτό των μικροκυμμάτων ειναι πάντα τέλειο...αλλά υποτίθεται όχι τόσο υγιές...
Για να προσθέσετε ένα άρθρο στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου.
Για να προσθέσετε ένα blog στα αγαπημένα, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog