Στην Αληθινή για κρέας ζωντανό, με τη δροσιά του, και μαγειρευτά λουκούμι!
Από την κουζίνα του βγαίνουν αμαρτωλές νοστιμιές...
Η περίοδος του χειμώνα είναι αυτή που του ταιριάζει, όσο κι αν οι περισσότεροι το τρώμε ετεροχρονισμένα το κατακαλόκαιρο. Οι Ζακυνθινοί και οι Λευκαδίτες το τιμούν δεόντως, ομοίως και οι Πολίτες.
Όσοι έχουν και την παραμικρή σχέση με τα Γιάννενα, ξέρουν την ιστορία της Κυρά Φροσύνης, της πανέμορφης Γιαννιώτισσας που στοίχειωσε την ιστορία της πόλης.
Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος κυκλοφορεί την παραμονή των Χριστουγέννων!
Κόκορας κοκκινιστός με χειροποίητα ζυμαρικά δίπλα στο τζάκι, κρασί από τη Μαντίνεια και προτάσεις για καφέ, ψώνια και φαγητό με θέα τη χαράδρα του Λούσιου, κάτω από τη σκιά του Μαινάλου.
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.