Ο Άγγλος Chef Rick Stein στη συμπρωτεύουσα για γυρίσματα
Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;
Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.
Μαζί με τον Γαστρονόμο Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07.
Μια βουτιά στα θέματα του «Γ» που κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής στις 10/07/2016.
Μην το χάσετε! Την Κυριακή με την Καθημερινή.