Με παρουσία τριών αιώνων στην Καμπανία, ο οίκος Taittinger έχει να διηγηθεί πολλές ιστορίες, που ξεκινούν από το Pierry του 1734 και φτάνουν στη Μεγάλη Βρετανία του 2023!
Ο οίκος Ramos Pinto παραδίδει μαθήματα οινικής παράδοσης, καινοτομίας και marketing κι εμείς διασχίζουμε την Πορτογαλία για να διδαχθούμε.
Τι είδαμε, τι ήπιαμε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Από τους πάμπολλους τύπους ρυζιού της παγκόσμιας παραγωγής κάποιοι έχουν ιδιαίτερα μεγάλη περιεκτικότητα σε άμυλο και είναι κατάλληλοι για την παρασκευή ριζότο. Κυρίαρχες ποικιλίες είναι το Αρμπόριο, το Καρναρόλι και το Βιαλόνε Νάνο, που...
Αστεράτα αμπελοβλάσταρα, πετιμέζι και τυρόπιτα
Νόστιμα λαδερά και μαγειρευτά, άφθονο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με βασιλιά το φημισμένο υδραίικο καλαμάρι που οι ντόπιοι μαγαζάτορες μαζεύουν από νωρίς για να έχουν το καλοκαίρι. Αυτά θα βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του διατηρητέου...
Κοσμοπολίτης, με χιούμορ και ευγένεια, μας φιλοξένησε στο Κονιάκ, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 250 χρόνων από την ίδρυση του θρυλικού οίκου.