
Η πιο απλή, καλοκαιρινή μακαρονάδα! Την αρωματίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και την απογειώνουμε με λίγο φρέσκο τζίντζερ.
Τρομερή μακαρονάδα στη στιγμή με περίσσια γεύση και φυσικά πλούσιο άρωμα.
Ρευστή και γλυκοφάγωτη ετούτη η ταραμοσαλάτα, με τον άνηθο να δίνει μια ξεχωριστή νότα στο σύνολο. Η ποσότητα ταραμά που χρησιμοποιεί ο πατέρας Νικήτας είναι αρκετή ώστε να είναι αρκούντως αισθητή η γεύση του, όμως καλό είναι να δοκιμάσουμε και...
Με καταγωγή από την Αίνο της Ανατολικής Θράκης, το παστό και καπνιστό κεφαλόπουλο είναι το εκλεκτότερο ελληνικό αλίπαστο.
Το κρασί της εβδομάδας!