
Άψογη διαχείριση διακεκριμένης πρώτης ύλης, νοιάξιμο στο μαγείρεμα, μαζί και τεχνική.
Ασυναγώνιστο setting, πρώτης τάξης κουζίνα και αξιόλογη λίστα κρασιών.
Είναι από τα μαγαζιά που οι ντόπιοι δεν αποκαλύπτουν εύκολα. Και είναι επίσης από τα μαγαζιά που δεν τα βρίσκεις εύκολα...
Υπέροχη ντομάτα μπατάλα, καρπουζάκια μικρά τετράκιλα, πεπόνια αργίτικα αλλά και στρογγυλά πεπονάκια μοσχοβολιστά, βελανιδόσχημα ντοματάκια-γλύκισμα, αρωματικές πιπεριές, μελιτζάνες, καλαμπόκι, λίγα τρυφερά αμπελοφάσουλα.
Ενα τριήμερο γεμάτο γεύσεις του τόπου τους έχουν οργανώσει οι «πρωτευουσιάνοι» των Κυκλάδων.
Ζυγουροκεφτέδες, σκινοπαξίμαδα κι αντζουροσαλάτα. Σύνθετες λέξεις, απολαυστικές γεύσεις.
Με τα λόγια του σεφ: «Δεν μου αρέσουν οι πράσινες σαλάτες το καλοκαίρι. Τα μαρούλια, οι ρόκες και τα άλλα σαλατικά, για να αντέξουν τη ζέστη, γίνονται χοντρά, σκληρά σαν χαρτόνι. Προτιμώ τα εποχικά λαχανικά. Είχα ήδη πιάτα με ντομάτες και...
Πλούσια σαλάτα εποχής που συνοδεύει ιδανικά όλα τα πιάτα.