
Γρήγορη συνταγή για αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους.
Κλασική αξία σε ανάλαφρο περιβάλλον.
Κηπευτικά, φρούτα, ψάρια και θαλασσινά που είναι τώρα στα καλύτερά τους.
Κανένα ηθικά παραγόμενο βρώσιμο υλικό δεν είναι ντροπή. Αρκεί να ακούγεται καθαρά τ’ όνομά του, να είναι σαφής η καταγωγή και η διαδρομή του.
Ντελικατέσεν, κάβα και μπιστρό!
Μέσα σε λίγα χρόνια, άνοιξε έξι εστιατόρια στην Κίνα και απέσπασε αρκετά αστέρια Michelin. Ο 66χρονος σεφ Yau-Tim Lai μάς διηγείται τη διαδρομή του και μας μυεί στα μυστικά της κινέζικης κουζίνας - όχι οποιασδήποτε, αλλά της καντονέζικης.
Η ιστορία του ξεκινά από ένα στοίχημα, το οποίο δεν κέρδισε μόνο ο δημιουργός του, Κύρος Μελάς, αλλά και όλοι όσοι απολαμβάνουν σήμερα τα εξαιρετικά κρασιά του.
Το Agroknow συγκεντρώνει, φιλτράρει και προσφέρει οργανωμένες αγροτικές πληροφορίες.