Καλό ταξίδι γέροντα
Μπορεί το φαγητό να συνδέσει διαφορετικούς ανθρώπους και να τους φέρει πιο κοντά στην τέχνη και στα μηνύματά της; Αντιστρόφως μπορεί η τέχνη να αναδείξει τοπικά προϊόντα και γεύσεις;
«Το κρασί γίνεται στην καρδιά και το μυαλό του παραγωγού. Η φιλοσοφία μας είναι να απομονώσουμε τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε αμπελοτεμαχίου και να τα αποδώσουμε σε ένα κρασί. Η λειτουργία αυτού του οικοσυστήματος είναι η προτεραιότητά μας».
Το πεντάστερο ξενοδοχείο Kensho στη Μύκονο, ποντάρει στον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη και κερδίζει.
Για τόμαχωκ, πικάνια και δημιουργική κουζίνα στο Πανόραμα.
Απαντάμε με ρετσίνα, Σαντορίνες, τσίπουρο, ούζο, αλλά και σαμπάνια και γαλλικά κρασιά.
Πιο πριβέ δε γίνεται!