Εργαλεία για να μη χάνουμε το μέτρο στις ποσότητες αλλά και σκεύη για πιο υγιεινή μαγειρική.
Σήμερα στο «Μύρτιλλο» εργάζονται 13 μισθωτοί, παιδιά με κώφωση, με μέτρια νοητική στέρηση ή κινητικά προβλήματα, με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας, που χαρακτηρίζονται από υψηλό επαγγελματισμό και ζήλο.
Τέσσερις προτάσεις για πλατό που θα αναιρέσουν τη δυσκολία κάθε Wine ’n’ Cheese συνδυασμού.
Οι ειδικοί μάς εξηγούν πώς φτιάχνεται, τι πρέπει να προσέχουμε, πόσο συχνά να τον καταναλώνουμε.