Άψογη διαχείριση διακεκριμένης πρώτης ύλης, νοιάξιμο στο μαγείρεμα, μαζί και τεχνική.
Ευρωπαϊκή η Λάρισα με ενημερωμένα winebars, παραδοσιακά εστιατόρια αλλά και καλαίσθητα καφέ.
Με φύλλο καταΐφι και κοκκινιστό μοσχάρι και πουρέ μελιτζάνας
Σιροπιαστό γλυκό για να ολοκληρώσουμε το κυριακάτικο οικογενειακό μας τραπέζι.
Εντυπωσιάζει και λόγω εμφάνισης και λόγω γεύσης...
Ενα κεμπαμπτζίδικο που έγινε γνωστό στους Αθηναίους foodies, χωρίς διαφήμιση, από στόμα σε στόμα.
Δοκιμάσαμε περισσότερα από σαράντα και καταλήξαμε στα ακόλουθα.