Δεν υπάρχει ωραιότερο πρωινό ξύπνημα από ένα χορταστικό, θρεπτικό πρωινό σε ένα παραμυθένιο τοπίο κυκλαδίτικου μινιμαλισμού.
Αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα ντελιτσιόζα, σε ξυλόφουρνο με ηφαιστειογενείς πέτρες.
Δεν τον σταματάει κανείς τον σεφ Ηλία Σκουλά. Η κουζίνα του Food Mafia είναι όλη δικιά του και τη φτάνει στα άκρα.
Μεξικό χωρίς το εθνικό του κοκτέιλ γίνεται; Από τις 27/11 μαθαίνουμε τα μεξικάνικα γαστρονομικά μυστικά στο βιβλίο «Κουζίνες του κόσμου: Μεξικό».
Buen apetito από το Μεξικό!
Νάτσος - Τσίλι - Τάκος - Μαργαρίτα Με την Καθημερινή της Κυριακής στις 27/11