Ένας καφενές-προορισμός, που ουδείς γνήσιος φούντι δεν πρέπει να χάσει.
Έπειτα από δύο-τρεις μήνες που αρκούμαστε στα πορτοκάλια ψυγείου, επιτέλους ξεμυτίζουν τα ανοιξιάτικα, ζουμερά Βαλέντσια.
Νέοι άνθρωποι με όρεξη μαγειρεύουν με καινούργια υλικά στην αρχή της Ολύμπου
Το ωριμασμένο σε ντόπιο λάδι ελιάς αιγοπρόβειο τυρί της Ζακύνθου βάζει κάτω πολλά από τα «άγρια» μουχλιασμένα της καλής γαλλικής τυροκομίας.
«Πήραμε το λάδι της χρονιάς.» Έτσι λέγανε οι νοικοκυρές χρόνια πριν. Κάποιες το λένε και στην εποχή μας. Τέτοιες μέρες, Ιανουάριο με Φεβρουάριο, ερχόταν το καινούργιο λάδι.
Το πιο ζουμερό και αφράτο σουβλάκι το φτιάχνουμε από λαιμό, γιατί έχει τρυφερό ψαχνό και νόστιμο λίπος, αλλά και από πανσέτα, η οποία θέλει καλό ψήσιμο σε σχάρα, ώστε να στάζουν τα λίπη. Για πιο light σουβλάκι επιλέγουμε ψαχνό από μπούτι ή από...
Στο ζαχαροπλαστείο Μουρούζη, ένα βήμα πριν τις γιορτές!
Διάφανη μεμβράνη, χαρτί ψησίματος, αλουμινόχαρτο και ειδικές πλαστικές σακούλες για αποθήκευση τροφίμων είναι απολύτως απαραίτητα, ιδίως η μεμβράνη, για την αποθήκευση τροφίμων στην κατάψυξη. Γυάλινα, αεροστεγή βάζα και τάπερ: Προτιμάμε τα...