Το φαγητό του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από μια ομελέτα με λαχανικά της εποχής.
Στο Σίγρι τους αστακούς δεν τους είχαν περί πολλού, γιατί τρύπαγαν, λέει, τα δίχτυα τους. Πολλές φορές μάλιστα, για να τους ξεφορτωθούν, τους πετούσαν πίσω στη θάλασσα. Κι ακόμα και σήμερα που η γευστική αξία τους είναι γνωστή, στο Σίγρι μπορούμε να...
Νέοι άνθρωποι με όρεξη μαγειρεύουν με καινούργια υλικά στην αρχή της Ολύμπου
Εξαιρετική επιλογή για τα Κούλουμα!
Ξεχνάμε τα κλασικά και υιοθετούμε πιο τολμηρές προτάσεις: σιμιγδάλι και καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα, όπως και αμπελόφυλλο, μαϊντανό και αμύγδαλα για τη σκορδαλιά. Τόσο νόστιμα, που ξεχάσαμε ήδη τα κλασικά!
Τι πρέπει να ξέρουμε όταν αγοράζουμε φακές; Προτιμάμε ελληνικές ή εισαγωγής; Χύμα ή συσκευασμένες; Όλα τα είδη και πως τα αξιοποιούμε σε σούπες, σαλάτες, κεφτέδες, πιλάφια ακόμη και πίτες.