Μία από τις σπάνιες περιπτώσεις άγριας ζύμωσης Μοσχοφίλερου.
Υπάρχει σοβαρός λόγος που αυτό είναι το δημοφιλέστερο ουζερί του νησιού.
Από το 2012 ο σαλονικιός Χρήστος Εδιάρογλου ομορφαίνει τα καλοκαίρια στην Κω με την εκρηκτική σε γεύσεις κουζίνα του.
Ένας καφενές-προορισμός, που ουδείς γνήσιος φούντι δεν πρέπει να χάσει.
Μια ταβέρνα που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.
O Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Σαν σε πλοίο, με σαρδέλες παντρεμένες και όλες τις θαλασσινές νοστιμιές.