Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ Mediterranean Cheese and wines”, συνεχίζει το ταξίδι με την φιλοξενία διαμορφωτών κοινής γνώμης από τις χώρες Γερμανία, Γαλλία και Ελλάδα στα δύο νησιά Σάμο και Νάξο.
Χρόνης Δαμαλάς, Ευριπίδης Αποστολίδης και Cavo Tagoo φέρνουν το Ovac της Σαντορίνης στο νησί των ανέμων.
Τα φώτα έσβησαν, τα ποτήρια μαζεύτηκαν και τα αποτελέσματα βγήκαν στο άψε σβήσε, ας είναι καλά η τεχνολογία!
Ομάδα μαθητών Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης «ίδρυσε» μία εικονική εταιρία γεωργικών προϊόντων, που χρησιμοποιεί την ενυδρειοπονία, σαν εναλλακτική μέθοδο καλλιέργειας.
Ενα εστιατόριο στις Βρυξέλλες, ο Νότος, και ο δημιουργός του Κωνσταντίνος Ερίνκογλου σηκώνουν στους ώμους τους τη φήμη της ελληνικής κουζίνας στο Βέλγιο. Και κατακτούν καρδιές και τίτλους ευγενείας.
Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.