Στην πλατεία Αμερικής, στη Δροσιά, στο Παλαιό Φάληρο.
Νέος κύκλος εργαστηρίων μαγειρικής για παιδιά 3-8 ετών
Η καρδιά της Αθήνας πλημμύρησε με λαμπερούς καλεσμένους αλλά και με τις ξεχωριστές γλυκιές γεύσεις του διάσημου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher
Ελληνική κουζίνα, σημερινή, χωρίς δημιουργικότητες και πηραγμένες γεύσεις, με έμφαση σε περιώνυμα ντόπια υλικά.
Τα πιο γευστικά Χριστουγεννιάτικα «παιχνίδια» παίζονται στο Blé… με παραδοσιακές συνταγές και όχι μόνο!
Ο μαγικός κόσμος της μακεδονίτικης πίτας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης