Με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα του κυριακάτικου Γαστρονόμου στο κρητικό Πάσχα, η Ιφιγένεια Βιρβιδάκη ανασύρει γευστικές μνήμες από τα παιδικά της χρόνια.
Μια πεντανόστιμη συνταγή από το Ρέθυμνο.
Η μεγάλη ποσότητα του μάραθου που χρησιμοποιούμε, όπως μας είπε η κ. Ηλιάκη, είναι αυτή που κάνει το φαγητό πεντανόστιμο.
Καλοδιαλεγμένα βιολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές στο λιτό παντοπωλείο του Γέρακα.
Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Tο «Περιβόλι» του Γρηγόρη Γκέκα είναι από τα δημοφιλέστερα μανάβικα ανάμεσα στους αρχιμάγειρες. Ξέρει από πού να προμηθευτεί τα νοστιμότερα ντόπια φρούτα και κηπευτικά, αλλά και «σπάνια» ζαρζαβατικά εισαγωγής.
Νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι, μαθαίνουν τους τουρίστες να φτιάχνουν γεμιστά!