Γυρνώντας (πάλι!) από την πόλη του φωτός, ο Βασίλης Μασσέλος έφερε στις αποσκευές του εντυπώσεις από ένα ιστορικό μπιστρό.
Μικρός αποχαιρετισμός στον σημαντικό συγγραφέα, εδεσματολόγο, συνεργάτη και νονό του Γαστρονόμου.
Μια παλιά, αυθεντική µπρασερί στo µικρό νησάκι του Σηκουάνα.
Ένα σπάνιας νοστιμιάς ελαιόλαδο από ένα νέο παραγωγό στο νησί των Κυθήρων.
Φουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique.
Ένα από τα αυθεντικότερα μαγέρικα πολυτελείας του Παρισιού με παλιά μωσαϊκά και υπέροχο φαγητό.