
Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα.
Οι κεφτέδες αυτοί δεν περιέχουν ψωμί μουσκεμένο, ωστόσο το μείγμα γίνεται ιδιαίτερα αφράτο από το σπανάκι και τα μυρωδικά, που του δίνουν την απαιτούμενη υγρασία.
Από τις ωραιότερες παραλλαγές των αγαπημένων κεφτέδων με πράσο και γιαούρτι.
Τόλμησε κι εσύ κροκέτες μπακαλιάρου που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Προτείνουμε να προτιµήσετε το καπνιστό σύγλινο και λουκάνικα µε πορτοκάλι ή µε πράσο.
Παλιά ταβέρνα, διάσημη για τα ρωσοποντιακά φαγητά της και το περίφημο ουζμπέκικο σασλίκ.
Η Ιφιγένεια Βιρβιδάκη γράφει για το σουβλατζίδικο που έχει ξεχωρίσει στη γειτονιά της, στο Κουκάκι.
Για κουνουπίδι γιαχνί, κεμπάπ, ψητά ψάρια και άλλα μικρά θαύματα της ελληνικής κουζίνας, κατηφορίζουμε στο μαγερειό της Βούλας.