Στο φούρνο, στο παστίτσιο, στο κουσκούς, στην πίτα, στη σαλάτα και ως ντιπ. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Όπου και να προσθέσεις λίγη από την «τροφή των θεών»... γίνονται θαύματα.
Μια τάρτα γιαουρτένια, αλλιώτικη από τις άλλες!
Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.
«Εμπειρα» μπέργκερ και άλλες street food λιχουδιές σε ένα «καθιστό» εστιατόριο στη Ν. Ερυθραία.
Ενα υπέροχο κυριακάτικο brunch...
Ο 53χρονος Λι Τζιν Σου και οι άλλοι μαθητές παρατηρούν την προετοιμασία χταποδιού σε μάθημα μαγειρικής για άνδρες στη Σεούλ.
Τα συσσίτια των Σπαρτιατών αποτελούνταν από μέλανα ζωμό, βραστό χοιρινό, κρασί, πίτα γλυκιά και ψωμί από βρόμη. Ο δε μέλας ζωμός ήταν ένα καθόλου νόστιμο φαγητό, από κρέας χοιρινό βρασμένο σε αίμα και ξίδι.