Εδώ δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τις διαφορές ανάµεσα στα µάκι, ουραµάκι και τα ναγκίρι για να καταφέρεις να παραγγείλεις.
«Qĭng màn yòng, από την Κίνα!»
Το τσιγαριαστό ρίφι, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα των Σφακίων και της δυτικής Κρήτης, φτιάχνεται με τρία μόνο υλικά, κατσικάκι (ή αρνάκι), ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.
Ο,τι πρέπει να ξέρουμε προτού αγοράσουμε τις φακές και τα ρεβίθια της χρονιάς.
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.
Σπεσιαλίστες στο τηνιακό τυράκι.