Στο πλαίσιο των Ημερων Γαστρονομίας 2015, η διατροφολόγος Έρρικα Παπαβενετίου θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους πώς να τρέφονται σωστά. Με ένα παραμύθι.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο όγδοος τόμος για τα ζυμαρικά.
«Αραμπιάτα» στα ιταλικά σημαίνει θυμωμένος... πιάτο που «ανάβει» τα αίματα λοιπόν!
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο έβδομος τόμος για τα όσπρια.
Χρήσιμες συμβουλές για να το αγοράζουμε σωστά. Οι συντάκτες του Γαστρονόμου μίλησαν με κτηνοτρόφους, κρεοπώλες, τεχνολόγους τροφίμων και γιατρούς για να μαζέψουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από το μόσχο το σιτευτό. Παρακάτω...
Ο πολυπράγμων συνιδιοκτήτης της Γαίας Οινοποιητικής, καθηγητής Οινολογίας και προσφάτως και ζυθοποιός, σε πρώτο πρόσωπο.