Δώδεκα προτάσεις από την Ιρλανδία μέχρι τη Γερμανία.
Ξεφυλλίζουμε τετράδια με κορφιάτικες συνταγές και τις μαγειρεύουμε, αναμειγνύοντας μεσογειακά υλικά και βενετσιάνικες μνήμες.
Μαθαίνουμε τα μυστικά της πίτσας! Αυτά και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Εκμεταλλευόμαστε τη γλύκα των μαγιάτικων παντζαριών και φτιάχνουμε μια πλούσια σαλάτα, ό,τι πρέπει για ένα από τα αρχικά πιάτα σε γιορτινό κάλεσμα.
Ταξιδέψαμε στην... πηγή της πίτας και μάθαμε τα μυστικά της. Αυτά και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Ετοιμάζουμε λίστα για κρεοπωλείο, μανάβικο και σούπερ μάρκετ, κάνουμε τις απαραίτητες παραγγελίες και προετοιμαζόμαστε να τσουγκρίσουμε αυγά παρέα με οικογένεια και φίλους.
Χρησιμοποιούμε τη χύτρα για να φτιάξουμε μια εξαιρετικής γεύσης σούπας που μπορούμε να σερβίρουμε ως πρώτο πιάτο σε γιορτινό κάλεσμα.
Δροσερά επιδόρπια για το μεγάλο πασχαλινό φαγοπότι, εύκολα γλυκά με τσουρέκι, συνταγές με ζαχαρούχο γάλα και 12 σοκολατένια μπανανογλυκά.