Επισκεφτήκαμε το Rockwell, ένα μαγαζί-παράδεισο για κάθε επίδοξο μάγειρα, επαγγελματία αλλά και του σπιτιού.
Ποιος φταίει, εν τέλει, που η Ευρώπη έφαγε φέτος ακουσίως κρέας αλόγου, με την πεποίθηση πως είναι μοσχαρίσιο;
Πόσο γρήγορα χάνουν τις βιταμίνες τους; Γιατί προτιμάμε τα βιολογικά αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους; Πώς τα συντηρούμε καλύτερα; Ο γεωπόνος λύνει τις πορτοκαλοαπορίες μας...
Δύο παραδοσιακά μπακάλικα όνομα και πράγμα, που τιμούν δεόντως τις κρητικές τους ρίζες.
Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό φαγητό, που αξιοποιεί τα εποχικά λαχανικά αλλά και φρούτα.
Τρούφες και κεράσματα, εύκολα σοκολατάκια, γλυκά με ελληνικό άρωμα, σπιτική τζιαντούγια, τούρτες με γκοφρέτες περιπτέρου και όλες οι νέες τάσεις σε επίσημη «πρώτη».
1,5 εκατομμύριο άτομα ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι μισοί θέλουν να εργαστούν στον αγροτικό τομέα.