Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.
Την ιδέα για τη δημιουργία ενός τέτοιου, ιδιαίτερου χώρου είχε ο 33χρονος Διονύσης - Νεκτάριος Δαλούκας, ο οποίος και ο ίδιος έχει ποσοστό αναπηρίας 80%. Για να χρηματοδοτήσει το εγχείρημά του στράφηκε στο crowdfunding.
Τα «Γλυκαρώματα» σερβίρουν ένα από τα ωραιότερα κεράσματα των Κυκλάδων.
Το 1922 ξεκινά η ενασχόληση της οικογένειας Θεοδώρου με τα γλυκά του νησιού και γενικώς των Κυκλάδων. Προλάβαμε να μπούμε στο παραδοσιακό εργαστήριο, λίγο πριν υποστεί τους εκσυγχρονισμούς που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ενωση.
Οι καλύτεροι ψαρομεζέδες της Αίγινας