Ο Γιώργος Μπάγκος του «Dos Agaves», βράζει αποξηραμένα σύκα με Κοτσιφάλι.
Εκλεκτά φρούτα και λαχανικά από «μικρούς» παραγωγούς και δραστήριους συνεταιρισμούς.
Λικέρ, ζύθοι, αποστάγματα, γλυκά κρασιά και άλλα ποτά για να παρατείνουμε την παραμονή μας στο τραπέζι της γιορτής.
Οι πέντε φίλοι και συνεργάτες του «Γ» μάς μιλούν για την Cookoovaya, το νέο, πολυσυζητημένο εστιατόριό τους.
Μεταμορφώνουμε το κλασικό γλύκισμα, που βρίσκαμε πάντα σε όλα τα παλιακά ζαχαροπλαστεία, σε μοντέρνα πρόταση.
Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...