Είναι όχι μόνο πρακτικές λύσεις για να σερβίρουμε το κρασί μας σωστά, αλλά και πρωτότυπες ιδέες για ασυνήθιστα και χρηστικά χριστουγεννιάτικα δώρα.
Η Ρούμελη με τα τυριά της και το ξεχωριστό γιαούρτι της, η Εύβοια με τα δαμάσκηνα και τα σύκα της, αλλά και τις νέες ελπιδοφόρες επιχειρήσεις με επιτυχημένα προϊόντα, όπως τα μανιτάρια της «Δίρφυς» και η μπίρα «Septem»: όλα χωράνε στο γιορτινό μας...
Από ταπεινό γλυκό κρασί του λαού η αχαϊκή ποικιλία αναδεικνύεται, με ξηρές οινοποιήσεις, σε μία από τις «πρωταγωνίστριες» του ελληνικού αμπελώνα.
Πρωτοφανής η ποσότητα των νεκρών ψαριών.
Οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία από σήμερα να ξεναγηθούν στα οινοποιεία, να δοκιμάσουν κρασί, εδέσματα από γνωστούς σεφ, συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Η σημασία των σωστών θερμοκρασιών σερβιρίσματος στην ανάδειξη ενός οίνου και πώς τις επιτυγχάνουμε.
Η εταιρεία Modelez ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη σοκολάτα που αντέχει στη ζέστη.