Η λογική απλή: στο μπριάμ βάζουμε ό,τι λαχανικό μάς βρίσκεται. Κάτι που έκαναν και οι παλιές νοικοκυρές, αξιοποιώντας τα περισσεύματα ή τα καθημερινά μαζέματα από το μποστάνι.
Το μυστικό της περίφημης νησιωτικής συνταγής είναι το σιγανό ψήσιμο.
Delivery ψητού χταποδιού και τηγανητών μπαρμπουνιών; Κι όμως.
Καλοκαιρινή μακαρονάδα με έντονες γεύσεις λαχανικών.
Πλούσιο φαγητό που θα χορτάσει ολόκληρη η οικογένεια.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα με νότες δροσιάς.
Πίτσα με λαχανικά του θέρους και φέτα σκέτη απόλαυση.