Ολη μέρα δίπλα στη θάλασσα, για καφέ, μεσημεριανό, δείπνο με έμφαση στο ψάρι και εμπνευσμένα κοκτέιλ.
Κλαφουτί είναι η ανεπιτήδευτη γαλλική παρασκευή όπου κρεμώδης ζύμη πέφτει σε κομμάτια φρούτων και ψήνεται στο φούρνο! Αμέτρητες παραλλαγές στις Γλυκές Ιστορίες Ιουνίου που κυκλοφορούν!
Σε απευθείας ανταπόκριση από το Water Restaurant, ένα μενού που φωτίζει την ινδική κουζίνα.
Με ψάρια, κρεατικά και ζυμαρικά, σε μπατζίνα, σε σαλάτα, σε σούπα ή ως ντιπ... Υπάρχουν αμέτρητοι μέθοδοι παρασκευής για να απολαύσεις το πράσινο μαργαριτάρι της μάνας γης... τώρα που είναι στα καλύτερά του!
Μπορούν να έχουν σχέση οι Βόρειοι με τους Νότιους; Ναι, στο τραπέζι. Αυτή είναι τουλάχιστον η πεποίθηση του εστιατόριου Safka που συνδυάζει εδέσματα της Nordic Cuisine με ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, ένα ραντεβού που δίνεται δύο φορές κάθε μήνα.
Η Μελίνα Σιδηροπούλου γράφει για τα έθιμα, γαστρονομικά και άλλα, της κορφιάτικης Λαμπρής.
Εύκολα, ποιοτικά και πάντα σε προσιτές τιμές.