«Ευτυχώς, άλλαξαν τα πράγματα. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η γνώση μας για την ελληνική αγροτική κουζίνα, για την παραδοσιακή γαστρονομία μας, άλλαξε τη σχέση μας με τα φρούτα στη μαγειρική.»
Η Υδρα πάει καλά γαστρονομικά. Ιδού ένας λόγος σοβαρός.
10 νησιά, 10 εκλεκτές ταβέρνες πάνω στο κύμα.
Το μυστικό της περίφημης νησιωτικής συνταγής είναι το σιγανό ψήσιμο.
Gastronomy by the sea!
«Η μαγειρική είναι απλή...εμείς τη δυσκολεύουμε»
Οταν ο Rick Stein δοκίμασε βουβαλίσιο σουτζουκάκι