Πίτσα με λαχανικά του θέρους και φέτα σκέτη απόλαυση.
Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Υλικά (για 4 άτομα ως μεζέ ή για 2 ως κύριο): 4 μικρές ντομάτες, ώριμες αλλά σφιχτές, φύλλα γλιστρίδας ή ρόκας ή άλλο εποχικό σαλατικό της αρεσκείας μας. Για τη γέμιση: περίπου 1 μερίδα ιμάμ, 80 γρ. φέτα, της αρεσκείας μας, θρυμματισμένη, 2 κουτ. σούπας...
Μελιτζάνες και ντομάτα! Τί άλλο μπορεί να ζητήσει μια μακαρονάδα;
Μυρωδάτη μακαρονάδα με τόνο που γινεται στο αψε σβήσε.
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.