Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.
Ένα βασικό μυστικό για όγκο στο σουφλέ είναι το πολύ καλό χτύπημα των ασπραδιών σε σφικτή μαρέγκα. Για να μην χαθεί ο όγκος του σουφλέ «στεγανοποιούμε» την επιφάνειά του, ώστε ο ατμός στο εσωτερικό να μην διαφύγει. Έτσι, ψήνουμε πρώτα το...
Ένα γλυκό που αφήνει περιθώρια πειραματισμού στους ζαχαροπλάστες. Το πόσο επιτυχημένο είναι το αποτέλεσμα κρίνεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.
Μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα το ολοκαίνουργιο τεύχος των γλυκών ιστοριών! Θα το χάσετε;
Ζουμερά, αρωματικά, τραγανά αν και στο φούρνο. Τέλεια τα κεφτεδάκια της Νένας μας.