Νέες καλοκαιρινές γεύσεις και υπηρεσία delivery για τα προϊόντα του καταστήματος και τα σάντουιτς
On air ένα καλοφτιαγμένο, λειτουργικό site, με θέμα ...τα άπαντα του ούζου!
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Μοντέρνα gastro-pub με ενδιαφέρουσες γεύσεις και καλά κρασιά.
Βραβείο «Ανώτερης Γεύσης» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας
Ο Brian Julyan, συγγραφέας επιτυχημένων βιβλίων και πάνω απ’ όλα δάσκαλος, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που, αθόρυβα και μεθοδικά, δουλεύουν για το δώρο του Βάκχου.